CONTACT US

Appointment

AGILE SCRUM VOOR OPTIMALE WERKING VAN UW BEDRIJF

Met Agile Scrum zorgt Katopsis in Brussel voor ontwikkeling van software die perfect inspeelt op de behoeftes van uw bedrijf.

Werking

Scrum is een groepswerk waarbij Product Owner, Scrum Master en Development Team samenwerken voor éénzelfde project. De Product Owner is de persoon die met de klanten gaat bespreken wat er gemaakt moet worden, wat de behoeftes zijn,… De Scrum Master houdt elke dag een meeting waarbij besproken wordt wat er reeds uitgevoerd is en wat er nog dient te gebeuren, waar de problemen zitten,… Elke daily meeting duurt ongeveer 15 minuten. Het development team houdt zich bezig met het effectief maken van de software.

Combinatie van diensten

Naast onze Agile Scrum te Brussel kunt u Katopsis uiteraard ook inschakelen voor project management en change management. Deze diensten kunnen eveneens gecombineerd worden om tot een perfecte werking van uw bedrijf te komen.

Contact

Interesse in één of meerdere van deze diensten? Wacht dan niet langer en bel of mail vandaag nog! Ik bezorg u graag de nodige uitleg bij een afspraak op de gewenste locatie.